'Ik heb dat nog nooit gedaan,
dus ik denk dat ik het wel kan!'
- Pippi Langkous

Teambuilding Faalfitness 'Open up after a lockdown'

Een workshop waarin we met veel faalplezier werken aan positieve verbinding tussen de teamleden. Met weinig theorie en veel faalfitness-oefeningen.

Na anderhalf jaar vooral online contact met collega’s zijn veel mensen ‘uitgeZOOM-ed’. Het is dus tijd om elkaar weer eens live te zien. Samen enorm te lachen en geïnspireerd te raken. En faalfitness is daar heel geschikt voor!

De speelse faalfitness-oefeningen zijn eenvoudig om te doen en de faalkundige bouwt het programma rustig en stapsgewijs op. Hierdoor gaat iedereen heel makkelijk mee in het plezier van faalfitness.

‘Het was een geweldige dag. Al na een half uur had ik kramp ik mijn lachspieren en dat is de hele dag gebleven! Lang geleden dat ik zo’n leuke dag heb gehad. Na 1,5 jaar mijn directe collega’s weer eindelijk fysiek ontmoeten was zo’n opluchting. Heerlijk hoe de ongedwongen oefeningen van de faalfitness hierbij hielpen. Wat had ik dit gemist! Oefeningen die gemakkelijk op 1,5 meter gedaan konden worden zonder dat de humor en de context verloren ging. Een heerlijke dag, een echte aanrader om weer even met elkaar in ‘contact’ te komen.’
Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), Priscilla Freen-Schouten

‘Je gaat naar een faalfitness-workshop zonder te weten wat je te wachten staat en komt er na verloop van tijd uit met de behoefte dat je anderen wilt activeren deze activiteit ook mee te maken. Ik kreeg energie van de oefeningen en zie een mooie vertaalslag naar mijn filiaal. 

Het was energie gevend, verrassend, inspirerend voor zowel prive als in het werk, bevrijdend van negatieve gedachtes over hoe ik overkom. En dat ook nog eens op een funky manier. Ik heb nog nooit zoveel plezier gehad in het maken van fouten!’
De Bijenkorf, Mirella Willemsen

Voorbeelden van faalfitness-oefeningen.