'Fail it till you nail it'

Faalkundig presenteren

Slapeloze nachten, hartkloppingen, 30x naar de wc moeten, misselijkheid, zweten, trillende handen, bang dat je niet uit je woorden komt en hoeveel slokjes water je ook neemt, die keel blijft droog. Verkramping en stress vieren hoogtij! Het liefst ren je keihard weg want alles liever dan spreken in het openbaar.

Wat als je niet meer weet wat je wilt zeggen? Dat je een compleet onsamenhangend verhaal bazelt en iedereen je glazig aan zit te kijken met grote vraagtekens in hun ogen.
Je vreselijkste nachtmerrie. Erger falen kan in jouw beleving niet.

Wat heb je de presentatielat toch hoog gelegd voor jezelf. Niet verwonderlijk dat je faalangstig wordt en helemaal in de kramp schiet.
Zonde! En onnodig!

Word faalkundig met presenteren. Leg die lat een stuk lager en start met ontkrampen.

In deze training ga je op een laagdrempelige, energieke en speelse manier aan de slag met presenteren. Het is een praktische training waarin je met faalfitness je faalspieren traint, storytellingtechnieken leert om je presentatie persoonlijk te maken en inzichten krijgt in je faalangst-mindset.

Na deze training slaap je lekker in de nacht voor je presentatie, sta je met meer zelfvertrouwen en vanuit ontspanning voor groepen, heb je geleerd hoe je kunt improviseren als er iets fout gaat

De training doen we met een kleine groep, maximaal 8 deelnemers, zodat er voor iedereen ruimte is voor persoonlijke aandacht. Want het is ook best spannend!